Is E-Invoicing Mandatory in the Philippines? BIR Rules for 2026

Is E-Invoicing Mandatory in the Philippines? BIR Rules for 2026

One of the most common questions Philippine businesses are asking right now is whether E-Invoicing is Mandatory or still optional. For Group 1 taxpayers — including large businesses, CAS/CBA users, and e-commerce platforms — e-invoicing is mandatory by December 31, 2026, under Revenue Regulations No. 11-2025, as amended by RR No. 026-2025. For other taxpayer […]